DE WERELD VERANDERT, VERANDER MEE


Trends

Onze omgeving verandert op dit moment sneller dan we erop kunnen reageren met onze ondernemingen. We voelen dat en noemen dat “Recessie”.

Jij bent verantwoordelijk

Jij bent als ondernemer, directeur of manager verantwoordelijk voor de resultaten van je bedrijf en voor je medewerkers. En ook voor het vinden van de weg omhoog. Het goede nieuws is: er zijn oplossingen. Ze beginnen bij jou en nergens anders. Dus zoek de inspiratie en de motivatie om aan de slag te gaan met je onderneming. Het is de moeite waard.

innoveer als je durft, Loesje

Wachten is geen optie, innoveren wél

“Wachten tot de recessie over is” gaat ons niet helpen. De recessie gaat namelijk niet over. De veranderingen zetten door. En wel steeds sneller. Wie niet aanhaakt, raakt steeds sneller en steeds verder achterop. De oplossingen liggen in innovatie. Innovatie van je businessmodellen en van je organisatie. Dan kun je denken in termen van de kansen die de veranderende omgeving biedt.


Hoe gaat innoveren?

Je onderneming bestaat uit je business(es) en je organisatie. Het resultaat van je onderneming wordt bepaald door de kracht van je business en de kwaliteit waarmee je mensen die business bedrijven. Verbetering van de resultaten van je onderneming wordt dus gevonden in de versterking van je business en in de versterking van je organisatie.Innoveren van je onderneming doe je op drie manieren:

  • ontwikkelen van nieuwe businessmodellen
  • verbeteren van bestaande businessmodellen
  • versterken van de prestaties en de resultaten van de organisatie
 

Het innovatie proces in een plaatje

MOBILISEER JE INNOVATIEKRACHT

Jij bent als ondernemer verantwoordelijk voor het succes van je onderneming. Weet daarom waar je staat, en bouw je visie op de toekomst en neem al je medewerkers mee op reis naar beter. Langs de weg van innoveren. Je kunt het, als je maar wilt. Er zijn methoden en coaches om je te helpen. Zoek die en bind ze aan je.