WAT ANDEREN OVER JE ZEGGEN TELT ZWAARDERAlbert Schuurmans is voor mij een goede sparringpartner bij het oplossen van niet alledaagse vraagstukken binnen mijn bedrijf. Ik ervaar de gesprekken met hem als plezierig, relevant en vooral ook inspirerend. Ook heb ik Albert meegevraagd naar “new Business gesprekken”. De extra ogen en oren resulteerden in een goede analyse achteraf waardoor ik er met een open mind naar kon kijken. Iedere ondernemer is volgens mij gebaat bij een Personal business coach zoals Albert. Structureel of incidenteel.

Geoffrey Sips | ondernemer | Sips VastgoedManagement

 

Behalve een professional is Albert een man met visie en enorm prettig in de omgang. Als u iemand zoekt die mensen mee kan nemen in verandering moet u Albert hebben.

Norbert Jagers | Supply Chain Manager | Eastman Chemical CompanyBegin 2012 heeft Albert Schuurmans een forse bijdrage geleverd aan een goede start van de Stichting Zeeland Sport & Leisure. Concreet heeft Albert bijgedragen aan het ontwikkelingsproces van de Stichting. Het betreft het opzetten van missie, visie en strategie en het tot stand komen van het businessplan. Daarnaast het opzetten van een shortlist van geschikte kandidaten voor de Raden van Toezicht en Advies en het klankborden met het bestuur bij bovenstaande zaken. Tijdens dit proces heeft Albert zich gemanifesteerd als een betrouwbare en energieke sparringpartner, die professionaliteit uitstekend koppelt aan een persoonlijke en prettige samenwerking. Ik bewaar goede herinneringen aan genoemde samenwerking en beveel Albert van harte aan voor soortgelijke ondersteuning.

Gerben Rodts | Voorzitter | Stichting Zeeland Sport & LeisureHoe kun je iemand omschrijven? Volgens mij op twee manieren: als mens en als professional. Als mens is Albert zeer open en iemand voor wie – naar mijn ervaring – een woord een woord is. Als externe adviseur heb ik Albert leren waarderen voor zijn gevoelens en begrip naar medewerkers toe. Als professional vind ik hem een manager die voor mij een levend voorbeeld is van een “baas” die absoluut open staat voor verandering, met als motto “hard op feiten, zacht op mensen!”. Hiermee bedoel ik dat voor Albert een afspraak een afspraak is, feiten en cijfers! Maar de manier om er te komen legt hij graag neer bij degenen die de verantwoordelijkheid dragen en hij zorgt ervoor hen te steunen waar nodig. Een ander voorbeeld van wat naar mijn mening een goed manager is, is zijn bekwaamheid om eerst te luisteren en dan pas met zijn eigen mening te komen zonder deze daarna op te dringen.

Michel Favest | CEO ProActive International, Brussel

 

Albert had strong ideas regarding the course the company had to take. He was a strong motivator of his employees. He has a broad overview of all (contractual) aspects and pitfalls concerning park management.

Foort de Jong | Manager ICT | Industrial Park Vlissingen BV

 


Tijdens mijn werkzaamheden bij IPV, in een SAP functie, en bij InSite Consult, leerde ik Albert kennen als een evenwichtige man (in de functie van directeur) die mij en anderen op een respectvolle manier benaderde. Albert’s aanwezigheid bracht rust en leidde bij mij tot creatieve oplossingsrichtingen. Albert was als geen ander in staat om het implementatieteam en de daarbij behorende complexe thema’s tijdens de langdurende SAP-voortgangsvergaderingen, met zijn scherpzinnige inzichten en praktische benadering, vooruit te helpen.

Mahmoud Karamzadeh | MSc. Informatica & Bestuurskunde

 


Albert heb ik als mens en ondernemer leren kennen als integer persoon. Hij staat open voor andere meningen en legt waardevolle verbindingen met zijn eigen ondernemingsdoelstellingen. Hieruit is onder meer een kansrijke samenwerking ontstaan tussen InSite en Istimewa Elektro. Hij is een echte ondernemer. Gedreven en gepassioneerd werkt hij aan de ambities van InSite en altijd op zoek naar vernieuwing! Een relatie die de moeite waard is om mee en aan te bouwen.

Scarlett Kwekkeboom-Janse | Owner Istimewa Elektro | zakenvrouw van het jaar

 


I recruited several professionals for Albert for positions at the InSite Groep. He is a straight forward, no nonsense client. Truly a professional who gives correct and honest feedback to improve the quality of our recruitment services. I also know him as a visionaire and enthousiastic entrepeneur!

Gerbrand Van Ommen | Managing Partner | Bronsonn Recruitment BV

 


Albert beschikt over een heldere visie op het inzetten van parkmanagement op bedrijventerreinen en een hands-on mentaliteit.

Jan van der Hoek | Voorzitter Stichting CDBO Ridderkerk

 


Met Albert/InSite op zeer plezierige wijze een creatieve aanbieding mogen optuigen. Benutten van elkaars expertise en helder benoemen van het onderscheidend vermogen. Met als resultaat een winnende aanbieding op kwaliteit. Ik weet zeker dat we binnenkort weer nieuwe kansen zien.

Karel Ossewaarde | Regiomanager Engineering | Oranjewoud

 


Albert is als directeur van InSite Groep BV voor de ondernemers die deelnemen aan de dienst op het gebied van parkmanagement steeds op zoek naar nieuwe manieren om meerwaarde te bieden. Een man een man, een woord een woord!

Joost Avis FFP | Owner Orde op Zaken | financiële mediation en planning