BOEK ALBERT SCHUURMANS ALS SPREKER

 

LEZINGEN EN PRESENTATIES

 

Het is mogelijk om me te boeken als spreker of voor een lezing rond thema “innoveren van ondernemingen”. De presentaties en lezingen zijn bedoeld voor groepen ondernemers.

Ze geven die ondernemers overzicht, inzicht en tips. Om te inspireren om in “verbeter-beweging” te komen binnen hun onderneming.

 

Lezingen en presentaties worden gegeven voor groepen van minimaal 25 deelnemers en duren ongeveer een uur.
Wanneer de aanwezige ondernemers binnen mijn doelgroep (MKB directies) vallen, dan is mijn optreden uiteraard gratis.

 

ONDERWERPEN

 

“Innoveer je onderneming”. Een overzicht van de weg naar betere resultaten door vernieuwde businessmodellen en een High Performing organisatie.

 

“Explore: Verken je onderneming”. Een overzicht van ondernemings-innovatie met nadruk op de eerste stappen in het innovatieproces.

 

“Startup: Ontwikkel nieuwe Business”.Een overzicht van ondernemings-innovatie met nadruk op het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen.

 

“Re-Think: Innoveer je Business”. Een overzicht van ondernemings-innovatie met nadruk op het innoveren van bestaande businessmodellen.

 

“Grow: Innoveer je Organisatie”. Een overzicht van ondernemings-innovatie met nadruk op het innoveren van je organisatie naar High Performance.

 

 

spreker

 

 

 

Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met je op. We bespreken onderwerp en datum en eventuele kosten en we maken de benodigde afspraken. Ik neem je dan ook meteen op in de mailinglijst zodat ik je op de hoogte kan houden van publicaties en ontwikkelingen.

 

 

Ik wil een presentatie of lezing.
Bel me voor overleg!
 
Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie: *
E-mail: *
Telefoon: *
 * Verplicht